Понедельник, 06.05.2024, 11:19
Новости футбола Одессы
 
Меню сайта

Поиск

Инфо поддержка

ПФК «Реал Фарма»

ФК «Одесса»

ФК SOHO.NET

ДЮСШ-11

ФСК «Ильичёвец»

Реклама

Black Sea-PSV

Odessa Cup

Главная » 2024 » Апрель » 18 » Огляд матчів 9-го туру Кубка Ліги Співдружності з футболу 8х8 (14.04.2024)
19:57
Огляд матчів 9-го туру Кубка Ліги Співдружності з футболу 8х8 (14.04.2024)

Огляд матчів 9-го туру Кубка Ліги Співдружності з футболу 8х8 (14.04.2024)

Чим ближче плейоф – тим цікавіші результати у групах.

Чергову порцію несподіваних результатів приніс нам 9-й тур групового етапу Кубка Ліги Співдружності з футболу 8х8. Про всі матчі туру поговоримо у нашому традиційному огляді туру.

 

ГРУПА «А»

 

У групі «А» відбулася ціла низка цікавих матчів, які точно вплинуть на підсумкові місця команд першої четвірки.

Так, у центральному поєдинку туру лідер турнірної таблиці – ФК «То4ка» – зустрічався із «Витязем», який несподівано знаходиться поза межами чільної четвірки. Поєдинок прогнозовано вийшов бойовим, «яблучні» створили більше моментів, ніж їхні суперники, але пробити Михайла Білоусова не змогли жодного разу. «Смугасті» також не засмутили Дмитра Стародубця, хоча у другому таймі часом володіли ініціативою, отже, гра закінчилася рідкісною «сухою» нічиєю – 0:0.

«То4ка» після цього матчу залишилася на першій позиції, але випереджає «Кристал», який пропускав тур, лише на два очки. «Витязь» же досі шостий (!), але має шанси на вихід до чвертьфіналу.

Втратою очок прямих конкурентів просто зобов’язаний був скористатися «BeerNonStop», але замість цього «пивні животики» видали якусь катастрофу у поєдинку з непередбачуваним «ІРІКом». «ІРІК» ледь зібрав на гру вісьмох виконавців, троє з яких були з розряду «ветеранів». Втім, це не завадило «ірікам» створити сенсацію – вони перемогли, ще й із розгромним рахунком 4:1.

Підопічні Євгена Ісаєва залишилися на третьому місці, але втратили можливість закріпитися у чільній четвірці. А ще до них «підтягнулися» ще кілька команд. Про них – далі.

По-перше, мова про ФК «Легіон», який у непростому поєдинку не без проблем переміг зі скромним рахунком 2:1 одного з аутсайдерів групи – FC «ForwardOdessa». «Легіонери» набрали три дорогоцінні очки та наздогнали у таблиці «BeerNonStop» із «Перлиною».

Амбітна «Перлина», яка вразила п'ятьма поспіль перемогами, провела не менш важкий матч проти амбітних «Cheaters», але, на відміну від «Легіону», програла його з тим самим рахунком. Справжня «заруба» принесла «чітерам» вікторію 2:1, отже, тепер і підопічні Ярослава Кучера, як, до речі, і «ІРІК», увімкнулися у боротьбу за потрапляння до першої четвірки! Так-так, навіть ті команди, які за два тури до фінішу групового етапу посідають 7-8 місця, можуть у підсумку продовжити боротьбу за головний трофей.

У «розбірці» команд, які знаходяться у нижній частині таблиці, «Літр» скромно, але зі смаком, переміг «Спарту». «Літрові» виграли перший тайм із рахунком 2:0, у другому пропустили у відповідь, втім, дубль Вадима Тютюненка заспокоїв гру. Останніми у матчі забили «спартанці», але гол Валентина Колкера, який зіграв уперше за довгий час після травми, вже ні на що не вплинув – 3:2 на користь підопічних Вячеслава Добрєва.

«Літрові» ще мають шанси на вихід до чвертьфіналу Малого Кубка: для цього їм потрібно здобути дві перемоги та сподіватися на невдачі прямих конкурентів, а от «Спарта» вже точно змагатиметься за Кубок Престижу (турнір для аутсайдерів обох груп).

 

Статистика:

9-й тур

14 квітня, неділя, «Отрада»

 

Група «А»

 

ФК СПАРТА – ЛІТР – 2:3 (0:2)

 

Голи: 0:1 Тютюненко (Тарахтій), 17, 0:2 В. Добрєв (Владислав Верховецький), 21, 1:2 Запша (Колкер), 36, 1:3 Тютюненко (В. Добрєв), 46, 2:3 Колкер (Устінов), 50.

Попередження: Агаєв (ФК Спарта), 12.

Кращий гравець: Тютюненко (Літр).

Найкорисніший: В. Добрєв (Літр)/Колкер (ФК Спарта).

 

BEERNONSTOP – ІРІК – 1:4 (1:2)

 

Голи: 0:1 Десов (пен.), 12, 1:1 Сергій Брухно (пен.), 15, 1:2 Андрій Шепелєв (Ден. Ворушило), 24, 1:3 Ден. Ворушило, 37, 1:4 Швець (Десов), 48.

Попередження: Брухно (BeerNonStop), 30.

Кращий гравець: Швець (ІРІК).

Найкорисніший: Ден. Ворушило (ІРІК).

 

CHEATERS – ПЕРЛИНА – 2:1 (1:1)

 

Голи: 1:0 Олександр Ткач (Климаш), 12, 1:1 С. Ісаєв (Степаненко), 15, 2:1 Климаш (Лучко), 35.

Попередження: Коблов, 8, Богдан Гладкий, 21 – Строна, 37, Мальований, 50.

Кращий гравець: Климаш (Cheaters).

Найкорисніший: Кучер (Cheaters).

 

ВИТЯЗЬ – ФК ТО4КА – 0:0

 

Голи: немає.

Попередження: Урсолов (ФК То4ка), 3.

Кращий гравець: Білоусов (воротар) (Витязь).

Найкорисніший: Гнатюк (ФК То4ка).

 

ФК ЛЕГІОН – FCFORWARDODESSA – 2:1 (1:1)

 

Голи: 1:0 Співак, 2, 1:1 Чистяков, 22, 2:1 Євген Сітун, 35.

Попередження: Семеничев, 46 – Лазаренко, 9.

Вилучення: Лазаренко (FCForwardOdessa), 48 (друге попередження).

Кращий гравець: Співак (ФК Легіон).

Найкорисніший: Арт. Цуркан (ФК Легіон).

 

ГРУПА «В»

 

9-й тур у групі «В» розпочався із чергової сенсації: скромний, але дуже дисциплінований «Оріон», який зібрав свій майже оптимальний склад, пропустив від «SeaGate» на 15-й хвилині, але у другому таймі не лише відігрався, а й забив яскравий переможний гол – Іван Заїка дуже «смачно» приклався до м'яча на 42-й хвилині та влучив точнісінько у «дев’ятку».

У підсумку – 2:1, «оріони» підіймаються на шосте місце та, зважаючи на поразку кількох прямих конкурентів, приєднуються до числа команд, які змагатимуться за місце у чвертьфіналі Головного Кубка.

Шанс увірватися до чільної четвірки отримав і «Альфа-Пак», який після несподіваної поразки від FC «Odessit» (0:4) «відігрався» на бідолашному «Арсеналі». «Пакувальники» протягом усього поєдинку грали активніше та довели свою перевагу до розгромної перемоги з красномовним рахунком 5:0. Відзначаємо Олександра Ковалишена (дубль та гольова передача).

Таким чином, після дев’яти турів «Альфа-Пак» відстає від «SeaGate», який посідає четверте місце, лише на два очки (як, власне, і «Оріон»). Боротьба за останню сходинку, яка дозволяє поборотися за головний трофей, триває!

А от хто точно вже зіграє у чвертьфіналі Головного Кубка – так це «Малина», яка у напруженій боротьбі здобула вольову перемогу над міцним цієї весни ФК «Свіча» (команда також претендує на вихід до 1/4 фіналу Головного Кубка). Завдяки вікторії 3:2, «ягідні» наздогнали у турнірній таблиці «Spiral», яка пропускала тур, але наступний тур підопічні Романа Олійника пропускають.

Також до складу чвертьфіналістів приєдналася головна несподіванка Кубка Ліги Співдружності 8х8 – «Локомотив». У звітному турі «залізничники» отримали солідний опір збоку «Території», яка минулої неділі сенсаційно перемогла сам «SeaGate». «Бірюзові» двічі вели у рахунку протягом матчу, але солідна гра Азера Аскерова та Артема Пінакі принесли підопічним Дмитра Аврахова повноцінні три очки – на рахунку Аскерова – дубль та вирішальна гольова передача на Пінакі на останніх секундах другого тайму – 3:2, чергова вольова перемога «залізничників».

В останньому матчі туру грали команди, які посідали місця у підвалинах турнірної таблиці. Втім, FC «Odessit» настільки чудово себе почував після потужної перемоги над «Альфа-Паком» (4:0), що навіть не помітив опору з боку головного аутсайдера групи «В» – The «Saints». Всі питання, попри намагання «святих» захистити свої ворота у недоторканності, «одесити» вирішили ще до перерви (ті ж 4:0), а у другому таймі команди вже більше гралися, ніж грали. Ціла «злива» голів у ворота обох колективів принесла розгромну перемогу підопічним Олексія Шиліна – 11:4. Що цікаво, у семи попередніх матчах «святі» забили всього один м’яч, а тут – одразу чотири.

Отже, «червоним» вдалося піднятися у зону плейоф Малого Кубка, втім, у «Арсенала» та «Території», які «дихають» їм у спину, в запасі є по одному матчу.

 

Статистика:

Група «В»

 

ОРІОН – SEAGATE – 2:1 (0:1)

 

Голи: 0:1 Голайдо (Федосеєнко), 15, 1:1 Марущак (Загородній), 34, 2:1 Заїка, 42.

Попередження: Палагін, 50 – Охременко, 50, Горченко (за полем), 50.

Кращий гравець: Заїка (Оріон).

Найкорисніший: Палагін (воротар) (Оріон).

 

ЛОКОМОТИВ – ТЕРИТОРІЯ – 3:2 (0:1)

 

Голи: 0:1 Сергій Федорончук (О. Пищенко), 21, 1:1 Аскеров (пен.), 30, 1:2 Цуранков, 32, 2:2 Аскеров (Туховський), 43, 3:2 Пінакі (Аскеров), 50.

Попередження: Дрозд (Територія), 10.

Кращий гравець: Аскеров (Локомотив).

Найкорисніший: Пінакі (Локомотив).

 

АРСЕНАЛ – АЛЬФА-ПАК – 0:5 (0:1)

 

Голи: 0:1 Ієвлев (пен.), 19, 0:2 Віталій Дацюк (Ієвлев), 27, 0:3 Ковалишен (Дандаєв), 28, 0:4 Дандаєв (Ковалишен), 31, 0:5 Ковалишен (Переверзєв), 42.

Попередження: Алексєєв, 25 – Переверзєв, 25.

Кращий гравець: Ковалишен (Альфа-Пак).

Найкорисніший: Дандаєв/Ієвлев (обидва – Альфа-Пак).

 

ФК СВІЧА – МАЛИНА – 2:3 (1:1)

 

Голи: 1:0 Антон Захарченко (Віт. Чабан), 20, 1:1 Валентин Поляков (Нагорний), 25, 1:2 Анюхін (Нагорний), 27, 1:3 Бабин (Анюхін), 28, 2:3 Віт. Чабан (пен.), 44.

Попередження: Віт. Чабан, 47 – Бабаян, 16, Галушко, 43, Борейко, 49.

Кращий гравець: Анюхін (Малина).
Найкорисніший: Нагорний (Малина).

 

THESAINTS – FCODESSIT – 4:11 (0:4)

 

Голи: 0:1 Бараненко (пен.), 9, 0:2 Комісар, 10, 0:3 Шороп (В. Попов), 19, 0:4 Гребенко, 24, 0:5 Барбус (В. Попов), 26, 0:6 Комісар (Гребенко), 32, 0:7 В. Попов, 36, 0:8 Шороп (В. Попов), 38, 1:8 Дмитро Курдін (Максим Кожин), 39, 1:9 Гребенко (Мульченко), 42, 2:9 Францескевич (М. Тищенко), 43, 3:9 Кожин, 43, 4:9 А. Тищенко (Курдін), 44, 4:10 Барбус (Шороп), 47, 4:11 Шороп (Барбус), 49.

Попередження: немає.

Кращий гравець: В. Попов (FCOdessit).

Найкорисніший: Шороп/Барбус (обидва – FCOdessit).

Турнірне становище команд після дев’яти турів:

Як бачимо, навіть за два тури до фінішу групового етапу, ми ще багато чого не знаємо: у групі «А» інтрига просто шалена, у групі «В» значно загострилася боротьба за останню, четверту путівку до чвертьфіналу Головного Кубка. З нетерпінням чекаємо на поєдинки 10-го туру!

Текст і фото – Леонід ФРАНЦЕСКЕВИЧ

Просмотров: 76 | Добавил: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

ФК «Черноморец»

ДЮФЛУ

ООФФ

Футбол по-одесски

Українська асоціація

Футзал Одессы

Реклама

Комітет арбітрів ФФУ

Мини-футбольная
Лига Содружества

Народная
Лига Одессы

Коллекция ссылок
  • Федерация футбола Украины
  • ПФЛ Украины
  • Премьер-лига Украины
  • ФК «Черноморец»
  • ФК «Одесса»
  • СКА Одесса
  • ФК «Бастион» Ильичёвск
  • Футбол на FootBoom.com
  • Одесский футбол
  • Футзал Одессы
  • football.ua: Новости футбола
  • UA-Футбол: Новости
  • Команда болельщиков FCCO
  • ФК «Реал» Одесса
  • ИФК «Соборка»
  • ФК «Пальмира-07»
  • ФК «SOHO.NET»
  • МФЛ Одесса
  • Ф.Л.А.Г. Одесса

  • Посещаемость

    Pirate © 2024 Футбол и футзал Одессы